NUORET

PAINONNOSTOA NUORILLE!

 

Olympiatyylin painonnostoa nuorille Espoossa. Kasitonnisen Urheilijat ry järjestää painonnoston valmennusryhmiä 13 – 17 -vuotiaille tytöille ja pojille. Treenit pidetään CrossFit 8000:n tiloissa osoitteessa Ruukintie 3.

Painonnosto on todella monipuolinen urheilulaji. Painonnostoliikkeet eli tempaus ja työntö kehittävät liikemalleja ja -tekniikoita, joista on hyötyä myös monissa muissa urheilulajeissa esimerkiksi pallopelejä pelattaessa. Kehonhallinta, liikkuvuus, voima ja etenkin nopeusvoima, jota tulee harvemmin itse harjoiteltua, kehittyvät painonnostoharjoittelun myötä. Oikeaoppisesti suoritetut painonnostoliikkeet, joissa voima lähtee jaloista ja keskivartalosta, ovat mitä parhainta treeniä kaikille. Painonnosto soveltuu erittäin hyvin lajin kuin lajin oheisharjoitteluksi. Painonnosto on myös hauska ja mukaansa tempaava ykköslaji! 

Nuorten ryhmissä tutustutaan painonnostoon hauskalla ja monipuolisella tavalla. Taataksemme nuorten monipuolisen harjoittelun, harjoittelussa käytetään paljon elementtejä toiminnallisesta harjoittelusta ja voimistelusta. Nuoret treenaavat syyskaudella tiistaisin klo 17 – 18  ja lauantaisin klo 12:30 – 13:30.

Nuorten painonnostoryhmien vastuuvetäjinä toimivat kokeneet ja koulutetut liikunnan ja urheilun ammattilaiset. 

Olemme saaneet nuorten valmennustoimintaan opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämää seuratukea. 

Tervetuloa mukaan! Voit tulla testaamaan lajia veloituksetta!