PAINONNOSTOVALMENNUS

PAINONNOSTON HARRASTAJA-VALMENNUSRYHMÄT

 

Painonnoston harrasteryhmät ovat tarkoitettu niille Kasitonnisen Urheilijat ry:n jäsenille, joilla painonnoston perusteet ovat jo hallinnassa. Harrasteryhmille on suunniteltu oma ohjelmointinsa, jota tehdään valmentajan johdolla tunneilla. Harrasteryhmät kokoontuvat kaksi kertaa viikossa valmentajan johdolla. Lisäksi voit tehdä omatoimitreenejä vapaaharjoitteluvuoroilla ja osallistua avoimiin harjoituksiin lauantaisin.

  • Harrasteryhmä: maanantaisin ja torstaisin klo 18 – 19 ja 19 – 20
  • Kaikille jäsenille: avoimet harjoitukset lauantaisin klo 10 – 12

Harrasteryhmässä treenatessa saat samassa paketissa valmennuksen, ohjelmoinnin sekä mahdollisuuden omatoimiharjoitteluun vapaaharjoitteluvuoroilla. Sekä tietysti kannustavan ja motivoivan treeniporukan!

HINNASTO

 

PAINONNOSTON KILPARYHMÄ

 

Painonnoston kilparyhmä ovat tarkoitettu niille Kasitonnisen Urheilijat ry:n jäsenille, jotka haluavat harjoitella tavoitteellisemmin. Kilparyhmällä on oma ohjelmointinsa ja kahdet valmennetut treenit viikossa. Aktiivinen ryhmä kokoontuu myös säännöllisesti kimppatreeneihin. Lisäksi voi tehdä omatoimitreenejä vapaaharjoitteluvuoroilla ja osallistua avoimiin harjoituksiin perjantai- ja lauantaiaamuisin. Ryhmän meininkiin voi tulla rohkeasti tutustumaan vaikka ei kilpailuihin olisikaan menossa.

  • Kilparyhmä: tiistaisin ja torstaisin klo 7.30 – 10:00 (Valmentaja paikalla klo 8 – 9:30)
  • Kaikille jäsenille: avoimet harjoitukset lauantaisin klo 10 – 12

Kilparyhmässä treenatessa saat samassa paketissa valmennuksen, ohjelmoinnin sekä mahdollisuuden omatoimiharjoitteluun vapaaharjoitteluvuoroilla. Sekä tietysti kannustavan ja motivoivan treeniporukan!

HINNASTO

 

 

 

PAINONNOSTON YKSILÖVALMENNUS

 

Painonnoston yksilövalmennuksessa voidaan perehtyä sinun henkilökohtaisiin nostotekniikan haasteisiin tai käydä läpi valitsemaasi painonnoston osa-aluetta.

Yksityistunnin hinta on 95€/tunti. Ota yhteyttä niin etsimme sinun tarpeisiisi sopivan valmentajan.