PAINONNOSTOVALMENNUS

PAINONNOSTON HARRASTAJA-VALMENNUSRYHMÄT

 

Painonnoston harrasteryhmät ovat tarkoitettu niille Kasitonnisen Urheilijat ry:n jäsenille, joilla painonnoston perusteet ovat jo hallinnassa. Harrasteryhmille on suunniteltu oma ohjelmointinsa, jota tehdään valmentajan johdolla tunneilla. Ohjelmoinnissa on viikossa yksi tempaustreeni ja yksi työntötreeni oheisharjoitteineen. Lisäksi tulee yksi yhdistelmätreeni. Harrasteryhmät kokoontuvat 3 kertaa viikossa. Voit käydä ohjatuissa treeneissä omien tavoitteiden ja resurssien mukaan 1 – 3 kertaa viikossa. Lisäksi voit tehdä omatoimitreenejä vapaaharjoitteluvuoroilla.

  • Treeni 1: maanantaisin klo 17 – 18, 18 – 19 ja 19 – 20
  • Treeni 2: torstaisin klo 17 – 18, 18 – 19 ja 19 – 20
  • Treeni 3: lauantaisin klo 10 – 11 ja 11 – 12

Harrasteryhmien vastuuvalmentajana toimii Supattra Suni.

Harrasteryhmässä treenatessa saat samassa paketissa valmennuksen, ohjelmoinnin sekä mahdollisuuden omatoimiharjoitteluun vapaaharjoitteluvuoroilla. Sekä tietysti kannustavan ja motivoivan treeniporukan!

HINNASTO

 

 

 

PAINONNOSTON MASTERS KISARYHMÄ

 

Aktiivinen ja mukaansa tempaava masters -kisaryhmä on nimensä mukaisesti tarkoitettu masters ikään ehtineille painonnostokilpailuista kiinnostuneille nostajille. Ryhmän vastuuvalmentajana toimii Juha Lantto

Ryhmän tavoitteena on kehittää omia nostotekniikoita hyvässä porukassa ja osallistua masters-urheilijoille järjestettyihin kilpailuihin.

Masters -kisaryhmän valmennusmaksu sisältää valmennuksen, ohjelmoinnin ja lisäksi myös omatoimiharjoittelun seuran vapaaharjoitteluvuoroilla.

HINNASTO

Masters-kisaryhmään osallistuaksesi seuran jäsenmaksu (79€/v) tulee olla maksettuna.

Masters-kisaryhmä: tiistaisin ja perjantaisin klo 8 – 10, keskiviikkoisin ja sunnuntaisin klo 18 – 20.

 

 

 

 

PAINONNOSTON YKSILÖVALMENNUS

 

Painonnoston yksilövalmennuksessa voidaan perehtyä sinun henkilökohtaisiin nostotekniikan haasteisiin tai käydä läpi valitsemaasi painonnoston osa-aluetta.

Yksityistunnin hinta on 95€/tunti. Ota yhteyttä niin etsimme sinun tarpeisiisi sopivan valmentajan.