ALOITA PAINONNOSTO

ALOITA PAINONNOSTO

 

Seuraavat alkeiskurssit alkavat Espoossa ja Lahdessa 5.3.2024

 

Painonnoston pariin pääset parhaiten alkeiskurssimme kautta. Kurssilla käymme läpi painonnostotekniikat pilkkoen ne pienemmiksi osakokonaisuuksiksi. Kurssilla harjoittelemme tempauksen ja rinnallevedon sekä ylöstyönnön omina kokonaisuuksinaan ja teemme myös näille soveltuvia tukiharjoitteita.

Painonnoston alkeet sopii aivan vasta-alkajille kuin jo hieman painonnostoon tutustuneille. Se on erinomainen väylä kehittää omaa painonnostotekniikkaa. Jokaisella harjoituskerralla teemme myös pienen oheisharjoituksen, joten tekniikan paranemisen lisäksi mukaan saattaa tarttua myös aimo annos voimaa.

Mukaan seuraavalle painonnoston alkeet -kurssille ilmoittaudut verkkokaupan kautta oheisesta linkistä.

Kurssi kestää 10 kertaa ja kurssimaksuun sisältyy myös seuran jäsenmaksu sekä harrasteryhmän ohjatut harjoitukset kahdeksi viikoksi kurssin jälkeen. Pienryhmässä oppiminen on tehokasta ja ryhmässä toimiminen tsemppaa ja auttaa löytämään saman henkisiä treenikavereita. Tällä treenipaketilla pääset hyvin mukaan mainion harrastuksen pariin.

 

ALOITA YKSILÖVALMENNUKSESSA

Mikäli pitkä kurssi ei sovi aikatauluihin tai haluat painonnostovalmennusta yksityisesti, ota yhteyttä meihin sähköpostitse.

Ammattitaitoiset ja painnostoliiton kouluttamat painonnostovalmentajamme auttavat sinua oman tavoitteesi saavuttamisessa.